Då var helg 2 av 9 gjord. Två dagar med Mikael Mattsson som var otroligt bra på att förklara och lära ut fysiologin och vi hann även med en del om träningsplanering. Sista dagen kom Mikael Flockhart och gick igenom testmetodik, det var flera polletter som ramlade ner där för mig. Mellan 2013 och 2016 så läste jag hälsovägledarprogrammet på Luleå tekniska universitet, mycket som kommer nu i EPT-utbildningen har jag ändå läst lite om tidigare, men temat känns verkligen som att det är först nu som jag verkligen börjar förstå saker bättre på djupet. Och det känns verkligen jättebra!


Nu blir det hårdplugg några dagar innan det är dags för nästa utbildningshelg där temat är rörlighetsträning. Det ska bli riktigt intressant!


Då var studierna igång! Den här våren kommer jag gå utbildningen Endurance personal trainer som går via Konditionsidrott. Det ska verkligen bli roligt att få ta del av all kunskap hos alla lärare i utbildningen och jag är verkligen sjukt pepp på kommande utbildningshelger! Utbildningen är alltså inriktad på personlig träning för konditionsidrotter så som löpning, cykling, simning, längdåkning, triathlon och liknande. Verkligen någonting för mig! Jag har så länge varit sugen på att utbilda mig till löpcoach men efter att ha tittat en del på just EPT så bestämde jag mig för att köra på den för att få med alla delar!


Jag har börjat titta på distansstudierna nu och jag känner ju igen mycket från hälsovägledarutbildningen, men oj vad mycket som jag har glömt också! Anatomi och fysiologi är väldigt intressant men även ganska svårt.. Så det blir mycket läsning framöver! Superladdad, det kanske märks? Haha..Det här känns faktiskt rätt läskigt, att börja blogga igen. Men planen här är dels att skriva om min egen träning, om framtidsplaner för att kunna jobba med träning och ja, lite annat smått och gott kan det säkert också bli.


Inom kort kommer jag berätta mer om vad jag kommer börja göra i januari, är riktigt taggad på det här så jag längtar verkligen tills det kommer igång! Och bloggen kommer vara ett perfekt verktyg för att dokumentera detta. Med det sagt avslutar jag första inlägget här!