Endurance Personal Trainer

Då var studierna igång! Den här våren kommer jag gå utbildningen Endurance personal trainer som går via Konditionsidrott. Det ska verkligen bli roligt att få ta del av all kunskap hos alla lärare i utbildningen och jag är verkligen sjukt pepp på kommande utbildningshelger! Utbildningen är alltså inriktad på personlig träning för konditionsidrotter så som löpning, cykling, simning, längdåkning, triathlon och liknande. Verkligen någonting för mig! Jag har så länge varit sugen på att utbilda mig till löpcoach men efter att ha tittat en del på just EPT så bestämde jag mig för att köra på den för att få med alla delar!


Jag har börjat titta på distansstudierna nu och jag känner ju igen mycket från hälsovägledarutbildningen, men oj vad mycket som jag har glömt också! Anatomi och fysiologi är väldigt intressant men även ganska svårt.. Så det blir mycket läsning framöver! Superladdad, det kanske märks? Haha..


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Idrottsfysiologi och testmetoder

Då var helg 2 av 9 gjord. Två dagar med Mikael Mattsson som var otroligt bra på att förklara och lära ut fysiologin och vi hann även med en del om träningsplanering. Sista dagen kom Mikael Flockhart o